Follow us on Twitter Follow us on Facebook Follow us on Linkedin

DACCSW

Danish American Chamber of Commerce Southwest

Koncept

DACCSW koordinerer og sikrer rammer for at danske mødre med før-skolebørn kan deltage i en mødregruppe med ligestillede i Houston området.

Formålet er, at mødre og børn mødes for at hygge sig og samtidig give kvinderne mulighed for at få sparring af ligestillede om det at være mor i en anden del af verden, hvor normer og regler vil være anderledes end "hjemme i Danmark".

Dette er en service til de virksomheder og enkelt personer, der er medlem af DACC, men alle danske mødre (og hjemmegående fædre), der er bosiddende i Houston området, er velkomne til at deltage.

Rammer

Gruppe mødes ca én gang om måneden privat hos en af deltagerne i mødregruppen.  Ved disse møder sørger den kvinde, der ligger hus til for, at der er frugt, brød, kaffe eller hvad der måtte falde i smag for store og små.

Invitere til møderne sker via den Facebook gruppe, der er oprettet til formålet; ”Dansk mor i Houston

Det eneste du skal er dermed at tilmelde dig Facebook gruppen ”Dansk mor i Houston” – Det er din adgang til netværk og sparring som dansk mor i Houston!

 
Kontaktperson hos DACCSW:

Anna-Louise Plougmand - cell; +1 832-314-1658 - mail: [email protected]

 hempel  FalckAlford      HT bws_shipping KPIBridgeOil  danishinspirations BBCC   advancial macartney DanBunkering atlasmaritime  cbre dan-gulf vimar wrist  Welltec Biehl & Co. Leman USA Inc Martin Bencher USA LLC Clipper Group NextraTEC Inc ReachMaster Inc. Jackson Walker Endofa torm mwe